Sectoren

Energy

Als een van de meest essentiële, meest zichtbare en meest internationale sectoren ter wereld, vereist de energiesector leiders met behendige managementvaardigheden, internationale ervaring en het vermogen om te navigeren in politiek complexe situaties. HFN heeft ruime ervaring in het vinden van Finance, Risk en Legal & Tax professionals die in staat zijn om steeds complexere operaties te beheren in een wereld van politieke, regelgevende en economische onvoorspelbaarheid.

Wij maken gebruik van onze directe ervaring in de sector om hooggekwalificeerde(internationale) kandidaten te vinden en te beoordelen voor klanten in de energiesectoren, waaronder olie en gas, nutsbedrijven, infrastructuur en groene energie.

Wilt uw weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met Emiel de Sévrèn via 020- 261 7677 of via emiel @hfn.nl.

 

 

Private Equity

PE bedrijven hebben behoefte aan expertise op uiteenlopende investeringsgebieden, variërend van milieuvriendelijke, sociale en bestuurlijke fondsen tot hoogtechnologische sectoren en de maakindustrie.

ESG is een intrinsiek onderdeel van de ondernemen geworden, terwijl de toenemende regelgeving ervoor zorgt dat gespecialiseerde kennis nodig is bij bijvoorbeeld de aanvraag van een vergunning. Tegelijkertijd zet de uitdagingen op het gebied van diversiteit bedrijven aan om buiten het traditionele wervingsgebied te kijken.

Wij zijn een gelijkwaardige sparringpartner die beschikt over diepgaande kennis van de private equity markt, de wet- en regelgeving omtrent vergunningsaanvragen, risicobeheersing en ESG thema’s.

Deze expertise in combinatie met ons groot netwerk van kandidaten zorgt ervoor dat we het beste talent uit de markt kunnen halen voor zowel uw organisatie als voor uw portfoliobedrijven.

Voor meer informatie bel met 020- 261 7677 of mail met Endymion Struijs op endymion @hfn.nl

 

 

Family owned

Executive Search voor familiebedrijven -Professionalisering met behoud van identiteit-

Familiebedrijven kennen een sterke cultuur en er zijn korte lijnen tussen eigenaar en management. Het is belangrijk dat nieuwe management leden die ‘van buiten’ komen goed aansluiten bij de normen en waarden van de familie en de bedrijfscultuur goed aanvoelen. Begrip en aandacht voor deze zaken zijn daarom van essentieel belang bij het succesvol aantrekken van extern management.

We leggen de nadruk op persoonlijkheid bij het vinden van geschikte kandidaten voor familiebedrijven. Daarnaast houden we rekening met de vereiste vaardigheden om de organisatie verder te professionaliseren en te laten groeien op een duurzame en toekomstbestendige wijze.

Indien u eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over het huidige aanbod van kandidaten en onze werkwijzen dan kunt u contact opnemen met Berry Helsloot via 020-261 7677 of via berry @hfn.nl

 

 

 

Financial services

Het profiel van professionals in de financiële dienstverlening zal blijven veranderen door de vernieuwde focus van de sector op ESG, de opkomst van digitale technologie, de groeiende vraag naar risicobeheer en de uitdaging van verhoogde aandacht van investeerders en regelgevende instanties.

HFN heeft een bewezen trackrecord in het vinden van sterke kandidaten, waaronder CFO’s, CFRO’s, Treasury managers, ESG specialisten, Compliance Directors etc.  We werken al jaren succesvol voor de Big4 accountants kantoren, diverse banken, Fintech en andere financiële diensterverleners.

Voor meer informatie en toegang tot een sterk netwerk van kandidaten neem contact op met Endymion Struijs op 020- 261 7677 of via endymion  @hfn.nl