Over Ons

Wie zijn we

Holland Financial Network is in 2017 opgericht met als doel de bemiddeling van finance professionals efficiënter en kwalitatiever te maken. Hierbij staat de financial centraal door ze te helpen met hun professionele ontwikkeling en toegang te geven tot interessante opdrachten en rollen. We zijn gespecialiseerd in tijdelijke financiële posities en executive search rollen met een jaarlijks salarisniveau vanaf €130.000,-  De afgelopen jaren heeft HFN honderden (tijdelijke) posities ingevuld bij de grote accountantskantoren, banken, multinationals en het groot MKB. 

 

Onze professionals / het netwerk

HFN heeft een ‘standing’ netwerk van ruim 500 finance professionals. Dit zijn met name RA’s/RE’s, quants en specialisten. Het merendeel heeft een Big4 achtergrond en werkt als ZP-er (Zelfstandige Professional). Leden van HFN krijgen toegang tot een aantal faciliteiten waaronder inhouse PE dagen, cursussen, gereduceerde tarieven voor Post Master opleidingen en congressen. Daarnaast verbinden en versterken wij financials door regelmatig sociale bijeenkomsten te organiseren zoals diners, borrels, congressen en we hebben zelfs een eigen voetbalteam.
HFN is een gewaarborgd collectief waarbij onze leden elkaar helpen en hun netwerk inzetten om de juiste kandidaten voor interim opdrachten en vaste rollen te vinden. Door onze specialistische kennis en ervaring in te zetten biedt HFN organisaties de mogelijk om gebruik te maken van dit netwerk om de juiste kandidaat te vinden.

 

De oprichters 

Endymion Struijs
Registeraccountant en IT auditor, opgeleid aan de UvA. Hij is ervaren en specialist in de dienstverlening aan aan de Financiële en Technologie sectoren gerelateerde (corporate) ondernemingen. Daarnaast actief (geweest) als docent aan de UvA en oprichter van onder andere Permanente Educatie Amsterdam en ENDYMION Amsterdam, Studio for Contemporary Public audit. Endymion gelooft sterk in een aanpak die primair gericht is op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van individuele (Finance) professionals.

Emiel de Sévrèn Jacquet  
Na een studie economie (HES) en kunstgeschiedenis (UVA) heeft Emiel bij Shell in Den Haag gewerkt. Ruim 12 jaar geleden is hij overgestapt naar de bemiddeling van Finance Professionals. Eerst als consultant, vervolgens als partner en in 2010 als oprichter van Greenberg Nielsen Finance Recruiters waar hij in 2016 uit de directie is gestapt. 
Zijn missie is het vergroten van de transparantie en kwaliteit in de arbeidsbemiddeling door het efficiënter bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Zijn whitepaper over “The Liquid Workforce” kunt u hier downloaden.

Raad van Advies

Erik van der Kruk

Erik van der Kruk

Voorzitter Raad van Advies
Voormalig partner KPMG
Carola Steenmeijer

Carola Steenmeijer

Raad van Advies
Voormalig partner KPMG
Marcel Bongers

Marcel Bongers

Raad van Advies
RvC Rabobank Amsterdam
Endymion Struijs

Endymion Struijs

Founding Partner
Emiel de Sévrèn Jacquet

Emiel de Sévrèn Jacquet

Founding Partner
Hanny Kemna

Hanny Kemna

Raad van Advies
Meervoudig commissaris en toezichthouder

Opdrachtgevers