Services

HFN is dé sparringpartner op het gebied van Finance. Wij denken strategisch met u mee en adviseren over de inzet van gespecialiseerde  finance professionals. Een breed scala van professionals (RA’s/RC’s/RE’s, quants) met expertise op het gebied van o.a. IFRS, US GAAP, SOX, COS  3000, Basel III, ERP-implementaties en branche specialismen, zoals financiële dienstverlening, handel, industrie en zakelijke dienstverlening staan voor u klaar

Bemiddeling van onafhankelijke finance professionals

Door ons eigentijdse zakelijke samenwerkingsverband kunnen we met een eerlijk en transparant tarief werken. HFN treedt hierbij op als onafhankelijk partij die zowel het belang van opdrachtgever als interim manager behartigt. Wel delen de netwerkleden bij elke opdracht een stukje van de omzet met elkaar. Net als partners in een partnership, maar dan zonder concessie aan vrijheid en onafhankelijkheid. HFN wordt gedragen door haar leden. We hebben geen sales organisatie van bonus gedreven consultants die gaan voor de ‘quick win’, maar een krachtig netwerk van finance professionals die elkaar helpen, ondersteund door een ervaren backoffice om alles in goede banen te leiden. HFN verbindt en versterkt onafhankelijke financials en biedt organisaties de mogelijk om gebruik te maken van dit netwerk.
Onze unieke werkwijze: 

1. Intake door een RA zodat we goed kunnen bepalen waar de behoefte ligt
2. Binnen 24-48 uur introduceren wij een of meerdere geschikte kandidaten
3. Alle geïntroduceerde kandidaten zijn door HFN intensief gereviewd
4. Objectief en onafhankelijk advies over kandidaat en tarief
4. Professionele backoffice verzorgt alle handeling inzake facturering, po nummers, PSA’s etc
5. Directe vervanging bij uitval van interimmer

Executive search- HFN Executive

HFN Executive is een klankbord voor directies, management en toezichthouders. Wij gaan met u het gesprek aan om te achterhalen welke stappen u en uw organisatie willen maken. Daar hoort een specifieke kandidaat bij. Dat is het moment dat wij als HFN voor u het verschil kunnen maken. Door het inzetten van onze specialisten stellen wij een profiel samen en nemen we alle zorgen uit handen. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van Finance Professionals en een team van senior searchers. Wij zijn gespecialiseerd in financiële functies vanaf €120.000,- per jaar. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Aramco Overseas, de Volksbank, Deloitte, ATB Bank en Crown . Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over een in te vullen positie neem dan contact met ons op via 020-261 7677 of via office@ hfn.nl 

Professional development

HFN ondersteunt vooruitstrevende Finance Professionals die de regie willen nemen over hun carrière en zelf bepalen hoe ze zich verder willen ontwikkelen. 

We faciliteren een (facultief) Learning & Development programma. Daarnaast verbinden en versterken wij financials door regelmatig sociale bijeenkomsten te organiseren zoals diners, borrels, congressen en we hebben zelfs een eigen voetbalteam.
Leden van HFN krijgen toegang tot een aantal faciliteiten waaronder inhouse PE dagen, cursussen, gereduceerde tarieven voor Post Master opleidingen en congressen. Je bent onafhankelijk maar wel met ondersteuning en een netwerk van peers. Interesse? Neem contact met ons op via office @hfn.nl en we bellen je voor een afspraak.