Professionals

Onafhankelijke professionals

HFN is een netwerk van (grotendeels interim) financials. Het merendeel van de members heeft een postmaster titel of heeft een specialistische finance functie. Het netwerk groeit organisch, nieuwe contacten gaan bijna altijd via via. Daar zit direct ook de kracht van het netwerk. Lid zijn van het netwerk is overigens kosteloos.

Kennismakingsgesprek

Mocht jij interesse hebben om je bij HFN aan te sluiten nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw werkervaring maar vooral naar je ambities. Uiteraard praten we je bij over wat HFN daarin voor je kan betekenen.

Online vragenlijst

Indien je na afloop van de kennismaking onderdeel wordt van het netwerk ontvang je ook een link naar een online vragenlijst. Het invullen kost je ongeveer 10 minuten. Je moet het zien als een aanvulling op het eerdere gesprek, waardoor we veel meer ‘in depth’ kennis krijgen van je competenties en profiel. Met de online vragenlijst bieden we jou de mogelijkheid om je profiel zo uitgebreid mogelijk te beschrijven zodat we je eerder kunnen benaderen voor een geschikte opdracht.

Op de hoogte blijven van nieuwe rollen en het referral programma

Als member van HFN wordt je veelal per mail op de hoogte gehouden van het learning & development programma en events. Nieuwe beschikbare rollen en functies delen we ook per mail.

Indien je zelf niet in het profiel past maar wel iemand kent die geschikt zou zijn, kun je ons met elkaar in contact brengen. Bij een succesvolle match met iemand uit jouw netwerk ontvang je een aanbrengfee van € 1.000,- bij een interim opdracht.

Daarnaast kan het natuurlijk ook gebeuren dat jij door een voormalig opdrachtgever wordt benaderd voor een opdracht. Mocht je zelf niet beschikbaar zijn kun je deze opdracht met het netwerk van HFN delen. Bij een succesvolle match ontvang je dan 5% over het uurtarief. Zie voor meer informatie over het referral programma de samenwerkingsafspraken van HFN.

 

Learning & development programma

Als interimmer is van belang om je te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk door bijvoorbeeld vaktechnische PE, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Een succesvolle zelfstandige denkt niet alleen aan zijn huidige opdracht maar is ook bezig met welke expertise men in de toekomst nodig heeft en hoe je als professional van toegevoegde waarde blijft. Via HFN kun je, tegen kostprijs, verschillende PE gecertificeerde cursussen en trainingen volgen. Ook bieden wij jou toegang tot andere professionals waarmee je kunt klankborden en ervaringen kunt uitwisselen. De uitnodigingen voor de diverse cursussen ontvang je via ENDYMION Amsterdam/ STUDIOAMS.

Nieuwsgierig naar de agenda van de komende tijd? Kijk hier voor PE.

Opdrachten: welk type opdrachten heeft HFN.

Nieuwe opdrachten of functies delen we altijd per mail. In feite kun je het aanbod v an rollen onderverdelen in drie types:

Regulatory projecten: wijzigende wet- en regelgeving is een constante factor in de financiële sector. HFN heeft via de Big4 kantoren bij verschillende grote banken teams werkzaam binnen de regulatory projecten. Denk bijvoorbeeld aan het rentederivatenproject en later dit jaar ook aan de IBOR transitie.

Individuele opdrachten: HFN werkt met name voor de Big4 en grote financiële instellingen. Indien er vanuit die partijen behoefte is aan tijdelijke finance ondersteuning (intern of bij cliënten) brengen we hen in contact met de twee of drie meest passende profielen uit het netwerk van HFN.

Opdrachten via members: Ook uit het netwerk zelf komen opdrachten. Als een member van HFN wordt benaderd door een voormalig opdrachtgever maar zelf niet beschikbaar is, kan hij/ zij de rol delen in het netwerk van HFN. Bij een succesvolle match ontvangt de member dan 5% over het uurtarief. Zie voor meer informatie over het referral programma de samenwerkingsafspraken van HFN.

Dit maakt dat we bij HFN een mooi pallet aan opdrachtgevers hebben, van Big4 tot aan grote financiële instellingen, van Heineken en Stage Entertainment tot aan fintech scale ups.