Interim Financials

Op zoek naar een interim finance professional?

Een breed scala van professionals met expertise op het gebied van o.a. ESG, IFRS, US GAAP, SOX, COS  3000, Basel III, ERP-implementaties en branche specialismen, zoals financiële dienstverlening, handel, industrie en zakelijke dienstverlening staan voor u klaar. HFN heeft de afgelopen jaren honderden succesvolle opdrachten afgrond. Neem contact met ons op om vrijblijvend met een van onze financials te bespreken wat wij voor u kunnen doen. Ook kunt u ons whitepaper lezen over de inzet van een ‘liquid workforce’.

Een sterk netwerk

Door ons eigentijdse zakelijke samenwerkingsverband kunnen we met een eerlijk en transparant tarief werken. HFN treedt hierbij op als onafhankelijk partij die zowel het belang van opdrachtgever als interim manager behartigt. We hebben geen sales organisatie van bonus gedreven consultants die gaan voor de ‘quick win’, maar een krachtig netwerk van finance professionals die elkaar helpen, ondersteund door een ervaren backoffice om alles in goede banen te leiden. HFN verbindt en versterkt onafhankelijke financials en biedt organisaties de mogelijk om gebruik te maken van dit netwerk.
Onze unieke werkwijze: 

  1. Intake door een RA zodat we goed kunnen bepalen waar de behoefte ligt
  2. Binnen 24-48 uur introduceren wij een of meerdere geschikte kandidaten
  3. Alle geïntroduceerde kandidaten zijn door HFN intensief gereviewd
  4. Objectief en onafhankelijk advies over kandidaat en tarief
  5. Professionele backoffice verzorgt alle handeling inzake facturering, po nummers, PSA’s etc
  6. Directe vervanging bij uitval van interimmer

Heeft u haast met het verkrijgen van ondersteuning en wilt u een gedegen advies van een financial? We nemen direct contact met u op als u mailt met berry @ hfn.nl.

Voor interim professionals

HFN heeft een grote community van interim financials. Het merendeel van de members heeft een postmaster titel of heeft een specialistische finance functie. Het netwerk groeit organisch, nieuwe contacten gaan bijna altijd via via. Daar zit direct ook de kracht van het netwerk. Ben jij nog in loondienst en overweeg je als interim financial aan de slag te gaan? Bekijk dan onze toolkit.

Kennismakingsgesprek

Mocht jij interesse hebben om je bij HFN aan te sluiten nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw werkervaring maar vooral naar je ambities. Uiteraard praten we je bij over wat HFN daarin voor je kan betekenen.

Online vragenlijst

Indien je na afloop van de kennismaking onderdeel wordt van het netwerk ontvang je ook een link naar een online vragenlijst. Het invullen kost je ongeveer 10 minuten. Je moet het zien als een aanvulling op het eerdere gesprek, waardoor we veel meer ‘in depth’ kennis krijgen van je competenties en profiel. Met de online vragenlijst bieden we jou de mogelijkheid om je profiel zo uitgebreid mogelijk te beschrijven zodat we je eerder kunnen benaderen voor een geschikte opdracht.

Op de hoogte blijven van nieuwe rollen en het referral programma

Als member van HFN wordt je veelal per mail op de hoogte gehouden van het learning & development programma en events. Nieuwe beschikbare rollen en functies delen we ook per mail.
Indien je zelf niet in het profiel past maar wel iemand kent die geschikt zou zijn, kun je ons met elkaar in contact brengen. Bij een succesvolle match met iemand uit jouw netwerk ontvang je een aanbrengfee van € 1.000,- bij een interim opdracht.
Daarnaast kan het natuurlijk ook gebeuren dat jij door een voormalig opdrachtgever wordt benaderd voor een opdracht. Mocht je zelf niet beschikbaar zijn kun je deze opdracht met het netwerk van HFN delen. Bij een succesvolle match ontvang je dan 5% over het uurtarief.

Learning & development programma

Als interimmer is van belang om je te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk door bijvoorbeeld vaktechnische PE, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Een succesvolle zelfstandige denkt niet alleen aan zijn huidige opdracht maar is ook bezig met welke expertise men in de toekomst nodig heeft en hoe je als professional van toegevoegde waarde blijft. Via HFN kun je, tegen kostprijs, verschillende PE gecertificeerde cursussen en trainingen volgen. Ook bieden wij jou toegang tot andere professionals waarmee je kunt klankborden en ervaringen kunt uitwisselen. De uitnodigingen voor de diverse cursussen ontvang je via ENDYMION Amsterdam/ STUDIOAMS.

Nieuwsgierig naar de agenda van de komende tijd? Kijk hier voor het aanbod.

Opdrachten: welk type opdrachten heeft HFN?

Nieuwe opdrachten of functies delen we altijd per mail. In feite kun je het aanbod van rollen onderverdelen in drie types:

Regulatory projecten: wijzigende wet- en regelgeving is een constante factor in de financiële sector. HFN heeft via de Big4 kantoren bij verschillende grote banken teams werkzaam binnen de regulatory projecten. Denk bijvoorbeeld aan het rentederivatenproject of de IBOR transitie.

Individuele opdrachten: HFN werkt met name voor de Big4 en grote financiële instellingen. Indien er vanuit die partijen behoefte is aan tijdelijke finance ondersteuning (intern of bij cliënten) brengen we hen in contact met de twee of drie meest passende profielen uit het netwerk van HFN.

Opdrachten via members: Ook uit het netwerk zelf komen opdrachten. Als een member van HFN wordt benaderd door een voormalig opdrachtgever maar zelf niet beschikbaar is, kan hij/ zij de rol delen in het netwerk van HFN. Bij een succesvolle match ontvangt de member dan 5% over het uurtarief.

Dit maakt dat we bij HFN een mooi pallet aan opdrachtgevers hebben zoals de Big4, grote financiële instellingen, FinTech, mulitnationals en familiebedrijven.

Neem contact met ons op om een afspraak voor een gesprek in te plannen.